Post by statadgucorqui on Mar 13, 2022 9:51:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modi več točk ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger - Sniper Game 2022 version ▞▞▞
To je popolnoma neuporabna igra z napakami. Če jo prenesete, bo vaš telefon pokvaril in ne bo dovolil delovanju drugih aplikacij. Veliko oglasov in napak.
Johnny Trigger - Sniper Game Laga rhg
Dobiš oglas. In dobiš oglas. In dobiš oglas ... in dobiš oglas. Razumem, zaslužiti moraš denar, resnično razumem. Toda ko dvakrat dlje ali dlje gledam oglase kot igram igro, je to preveč. Skoraj sem razmišljal o nakupu tega, dokler nisem ugotovil, da bi plačilo odstranilo le polovico oglasov v najboljšem primeru. Iti naprej.
To je tako frustrirajoče. Igra deluje povsem normalno. N nenadoma zahteva dostop do osebnih podatkov. To ni pošteno. Nimate niti gumba za zavrnitev. Počuti se kot prevara
Stari, vsaka raven je čuden oglas! resno?? Ne morete niti uživati v igri, ne da bi se pojavil oglas za nadaljnjih 30 sekund predogleda igre!!!
Jaz ljubim to igro!!! Odlična grafika!!! Kontrole so mi malo grobe!!!
Preveč oglasov ... oglasi so predolgi, prepogosto. Razen tega je zabavno.
Še en kršitelj GDPR. Igra ne bo delovala, razen če se vdate prisili in "privolite" v ADmote in vdor v zasebnost. Vendar ni vredno vprašanj. Tiste, ki radi izsiljujejo ali preprosto uporabljajo način brez povezave, čakajo cele 3 ponavljajoče se ravni. Nekatere pomembnejše okrepitve lahko prejmete le z vzdržljivostjo ADnoyance.
Plačal sem za različico »Brez oglasov«, vendar to samo zmanjša količino oglasov, ki si jih morate ogledati, da napredujete v orožju, za približno 20%. "Brez oglasov" se je zdelo kot prevara.
To je zabavna igra 2, vendar bo kmalu čez 2. Razvijalec je imel le nekaj posodobitev. Potem igra obljublja 2 posodobitev novega orožja. Ni posodobljena že več mesecev. Zaradi tega izgledaš kot norec 4, ki si zapravljaš čas z igranjem, misleč, da bo kmalu prišla nova puška. Kako razočarano se boste počutili.
Ta igra je zelo zanimiva, vendar imam eno težavo, da je zelo enostavna, želim, da je malo težja
Ta igra je zelo zabavna in včasih zmrzne in me vrže ven, razen tega pa je ta igra zabavna.
Nimam pojma, kako ta aplikacija še vedno predvaja oglase, ko imam izklopljen Wi-Fi, podatke in vklopljen način za letalo. Tako ne bi smel nalagati oglasov z mojim telefonom.
Odlična igra z nekaj izginjajočimi sovražniki, vendar se je nehala igrati, ko so se stopnje začele ponavljati.
Odlično, žal ima dodatke zelo slabih izdelovalcev aplikacij, vendar ni drago, da se znebite teh dodatkov zelo slabih izdelovalcev aplikacij xD dobite to aplikacijo zagotovo
Po tretjem šefu ne morete prejemati novih preoblekov ali nadgraditi svojega orožja z videoposnetki. Gumbi ne delujejo. . . Ideja igre je odlična, vendar se zdi kodiranje nekoliko povprečno... sramota
Precej zabavna igra za ubijanje časa..toda vsaka popolna igra mora iti skozi oglas..ouch
Omejeno in ponavljajoče se. Naveličal sem se oglasov, zato sem prešel na plačljivo različico, odlično majhno igro, ki je enostavna za uporabo, vendar sem zdaj nad nivojem 7200 in vedno znova so isti stari zasloni do točke, ko lahko predvidevam, kam gredo tarče predstaviti in ko sem se sploh lotil streljanja netarč samo zato, da vidim, kakšni so učinki, moram še ugotoviti, čemu služijo fantje s telefoni!?? Razočaran in naveličan samo nad igro 3*.
Začne se ok! Potem pa oglasi začnejo prevzemati vsako dejanje, ki ga želite izvesti, poleg tega igra postaja vedno težja! skoraj nemogoče! Odstranitev!
Precej kul igre. Odlična grafika in nadzor, vendar so oglasi dolgočasni ...
Oglasi, če želite obravnavati iste oglase iger, ki jih ne boste igrali, kontrole in vse ostalo v zvezi z igro, v kateri uživam.
Za najboljšo igro, vendar ne moremo uporabiti pištole 🔫🔫 želimo, da ni oglasov, ko smo brez povezave
Ne vem, o čem govorijo, ker je zame samo en oglas za vsako 1 ali 3 stopnje. Hotel sem samo povedati odlično igro. Všeč mi je tekstura in kože. VŠEČ MI JE CELO IGRA😊🤗😊😁 VESEL ZGODNJI HALOWEEN👻👻👻👻
Johnny Trigger - Sniper Game Märulimängud bii
Idle ostrostrelska igra. Dal bi mu 5*, če se ne bi zrušil vsaki dve minuti.
Odlična igra do posodobitve Androida 12. Zdaj se ne bo v celoti naložil in se zruši. Poskušal sem odstraniti znova namestiti, počistil predpomnilnik, vendar brez uspeha.
Ne izgubljajte časa! Oglas vsakič, ko se misija spremeni. Oglas traja dlje kot misija! Stvar je v tem, da jim je vseeno, če jih odstranite, saj imajo zdaj vaše podatke za prodajo oglaševalcem.
Več oglasov kot dejanskega igranja. Torej je to res aplikacija za gledanje oglasov. Zares. Odstranjeno.
Ta igra je tako zabavna! Sem na ravni 616 in je neverjetno! Ena stvar, ki jo lahko dodate več zemljevidov, je nekako dolgočasna, ko so zemljevidi samo trije
Igranje iger je zelo prijetno, vendar večina oglasov nenehno zruši moj telefon (Samsung galaxy 9 plus), kjer ga moram znova zagnati, da lahko karkoli počnem s telefonom.
To je res ljubka igra, vendar si želim, da bi dobil manj oglasov, ki se pojavljajo na vsaki ravni, če ne bi bilo tega, bi ji dal 5 zvezdic
Dobra igra, vendar (POTČ DO MNOGO DODATKOV) Na koncu sem izbrisal aplikacijo v telefonu, začela me je zelo resno jeziti
Survivalist: invasion PRO Hry na hrdiny wxs
Ta igra je torej zabavna, vendar imam z njo enak problem, kot ga imam z drugo igro Johnny Trigger, tako da mi na skoraj vseh zaslonih, kjer ponuja preobleko, ne dovoli, da bi jo zahteval. Na zaslonih, kjer je možnost ogleda oglasa za nadgradnjo, ne delujejo. Po testiranju lahko potrdim, da to ni težava s povezavo, ampak nekaj, kar vam igra preprosto ne dovoli, da jih dobite.
Popoln! imam op puške in včasih ena napaka ni odpravljena, sovražnik se lahko izogne mojim strelom😱😱
PREVEČ OGLASI. Najprej sem bil zabaven, vendar obstajajo oglasi pred in po vsaki stopnji, ogled, oglasi za vsako nadgradnjo, oglasi, tako da lahko dobite dostop do nadgrajenega dela, ki ste ga »prislužili«, oglasi za dostop do drugega dela igre. Običajno me ne moti nekaj oglasov, ampak do neke mere. Odstrani
Zapira se na silo na mojem Androidu S21 Ultra 5g, večkrat sem ga celo odstranil in znova namestil.
Fantje postavite veliko oglasov, morate samodejno gledati enega po vsaki tekmi n ves čas me bodo izgnali, prav tako bom izbrisal igro, ki želi gledati oglas vsako tekmo
Brez izzivov, ponavljajoče se igranje, nadgradnje orožja so neuporabne, sovražniki so neumni kot hudič. Ampak sprva sem se malo zabaval.
Polno oglasov. Po vsaki stopnji je dobesedno oglas. (stopnji trajajo približno 4 sekunde za dokončanje). Izbrisano.